Schildercursus


Schildercursus

 
Bij Creatief Oostersteeg is ook gelegenheid om cursussen te volgen in schilderen. Onze sterke voorkeur is om deelnemers het abstracte schilderen te leren. Wij hanteren niet de term “cursus”, maar liever de term “begeleidende workshop abstract schilderen”, omdat wij niet de nadruk leggen op het technische element van schilderen, zoals kennis van materialen en de techniek van schilderen.
 
Abstract schilderen is een vorm van schilderen, waarbij de spontaniteit het uitgangspunt is. Bij abstracte kunst ontbreken regels en conventies. Je bent zelf de baas van je schilderij en je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Het is aan jou om de regels te doorbreken en zelf te bepalen wat je schildert zonder rekening te houden met het eindresultaat. Abstract schilderen maakt je vrij! Een abstract schilderij maken is veel uitdagender en spannender dan een figuratief werk. Bij het maken van je eigen werk wordt je op een ontspannen manier begeleid, geadviseerd en gemotiveerd.
 
Wij verzorgen begeleidende workshops maandagmiddag van 14:00-16:00 uur om de twee weken. In dezelfde week geven we les op woensdagavond van 19:30-21:30 uur. Leeftijd is onbelangrijk, ervaring in schilderen is niet nodig.
 
 
Informeer naar de mogelijkheden, email info@leoadams.nl