Daar is ie dan…. mijn eerste blogbericht. En niet zomaar eentje. Het is de eerste op mijn nieuwe website met een heel nieuw concept. Bij Creatief Oostersteeg staat niet langer het schilderen centraal, maar vanaf nu is de creativiteit het uitgangspunt.

 

Onderscheidend is ons enthousiasme en onze wens om je een prettige creative dag te bezorgen. Onze dwang om mensen het naar hun plezier te maken, stimuleert ons om bij elk gesprek iets nieuws te bedenken. Iets wat nog niet eerder gedaan is. En daarom is het uitgangspunt van Creatief Oostersteeg de creativiteit geworden. In welke vorm dan ook. Wil je een workshop? Dat kan. Wil je een cursus? Dat kan. Of wil je gewoon een expositieruimte waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is? Dat kan. En zo kan er veel. Schroom je niet om contact met ons op te nemen. Wij garanderen een inspirerend gesprek en hopelijk uiteindelijk ook een dag om niet te vergeten.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Een creatieve workshop op maat

 • Bob Adams

  He Pap,

  goed verhaal. Veel succes met de nieuwe website en met het nieuwe concept. Ik geloof erin. Tja, ik ben natuurlijk ook niet helemaal objectief, maar ik weet zeker dat er meerdere mensen zullen volgen.
  Keep up te creative work.

 • Nicole van den Hurk

  “Onderscheidend is ons enthousiasme en onze wens om je een prettige creatieve dag te bezorgen.”
  Dat kan ik helemaal beamen!! Ik heb verschillende workshops gevolgd, ook met kinderen. Naast het creatieve gebeuren (wat erg leuk is om te doen!) voel je je zéér welkom en vrij bij Leo en Ingrid. Ook de kinderen voelden zich na 5 minuten vrij om rond te neuzen, spullen te pakken en vragen te stellen. Het was kortom erg geslaagd en kan het iedereen aanraden!